Botos István Csaba
Projektmenedzser, környezetvédelmi szakértő

2014 óta vagyok az Inspi-Ráció Egyesület Egészség-Tudat Kiállításának házi, illetve házon belüli gazdája. Azóta sok száz kilométert utaztunk együtt az országban, illetve már az országhatárokon túlra is, így minden elemével összebarátkoztam, személyes kötődésem is van a különböző témakörökhöz. Már az elején tetszett a kiállítás hármas (fizikai-érzelmi-mentális) test szempontú megközelítése, könnyen vállalható és képviselhető lett a tartalom az első ránézésre is tetszetős formán belül.

Középiskolai tanári végzettségem miatt leginkább az iskolások csoportjait szeretem kalauzolni, környezetkutató geográfusként az egyes témakörökhöz kapcsolható további információk bővítése érdekel. Sportos életvitellel bíróként pedig igyekszem jó példát mutatni másoknak is, hogy kerüljük el a mozgásszegény életmódot, ami véleményem szerint a bajok egyik fő forrása.

A nyíregyházi E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület Zöldövezet Környezetbarát Termékek Boltjának vezetőjeként nagyobb rálátásom a háztartásokban használt tisztító és tisztálkodó szerekre van. Ezek közül a minél egyszerűbb, környezet- és egészségvédelmi szempontból kedvezőbb termékeket igyekszünk népszerűsíteni a lakosság körében.

A bolthoz és az E-misszióhoz kapcsolódóan számos megkeresésünk vezetett egészségnapi, baba-mama klubos, komolyabb és közvetlenebb hangvételű előadásokhoz, melyeken volt szerencsém mások ismereteit bővíteni. Ilyen témájú előadásokkal is tudom gazdagítani a különféle programok tartalmát.

Elérhetőségeim
botinspiracio@gmail.com
06-30/595-6768